12 beste apps voor gewichtsverlies voor ondernemers

Iedereen in uw bedrijf gezond houden heeft een positieve impact op uw bedrijf. Door gezonde levensstijlgewoonten aan te leren, kunt u de productiviteit helpen verhogen en de prestaties op de werkplek verbeteren. Apps voor gewichtsverlies kunnen u hierbij helpen, omdat ze gebruikers een gemakkelijke en snelle manier bieden om hun levensstijlgewoonten bij te houden, zoals calorie-inname en trainingsroutines. Bovendien kunnen gebruikers profiteren van het gebruik van hun sociale en gemeenschapsfuncties om sociale steun en informatie te krijgen over positieve levensstijlkeuzes. In dit artikel bieden we onze topkeuzes van apps voor gewichtsverlies die u niet alleen kunnen helpen kilo’s kwijt te raken, maar ook op weg kunnen gaan naar een gezonde levensstijl.

Werken afslankapps echt?

Vermogensverlies- en fitness-apps worden geleverd met functies die ons helpen gemotiveerd te blijven voor onze doelstellingen voor gewichtsverlies en een gezonde levensstijl te behouden. Ze zijn niet alleen gemakkelijk te gebruiken, maar veel van hun oplossingen worden ondersteund door wetenschappelijk bewijs en bieden trackingtools, cursussen, calorietellers en meer.

Waarom u een app voor gewichtsverlies moet downloaden

Naast het feit dat ze beschikbaar zijn op uw smartphones, helpen gewichtsverlies-apps ons gemotiveerd te houden voor onze doelstellingen voor gewichtsverlies en een gezonde levensstijl te behouden, maar er zijn nog meer voordelen:

Bied gepersonaliseerde ondersteuning voor gewichtsverlies: apps voor gewichtsverlies worden geleverd met interfaces die vriendelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Hiermee kunt u gemakkelijk calorieën tellen en uw gewichtsverlies bijhouden.

Bied effectieve dieetplanning: apps voor gewichtsverlies worden geleverd met plannings- en planningsfuncties waardoor u gemakkelijker de voortgang kunt volgen en kunt zien hoe ver het nog is om uw doel te bereiken.

Houd u verantwoordelijk: afvallen kan een uitdaging zijn, maar apps kunnen u helpen de last te verlichten door u op het goede spoor te houden. Ze kunnen helpen bij het bijhouden van uw calorie-inname en trainingsniveaus om te weten hoe actief u elke dag bent. Door u de informatie en hulpmiddelen te geven die u nodig heeft om gezonder te leven, kunt u in de gaten houden welk type calorieën en voedingsstoffen uw lichaam nodig heeft om op gewicht te blijven.

Tal van hulpmiddelen, educatie en bronnen: naast het aanbieden van hulpmiddelen om uw voortgang bij te houden, bieden sommige geweldige apps voor gewichtsverlies tips, cursussen, kennis en interactie met andere gebruikers via de community, waar u ondersteuning kunt krijgen voor de beste levensstijlbenadering.

Ga in je eigen tempo: of je nu wilt trainen in de sportschool of thuis wilt afvallen, apps bieden ondersteuning van zeer toegewijde lifestyle-liefhebbers tot beginners.

Soorten app voor gewichtsverlies

Gewichtsverlies-apps zijn er in drie brede categorieën fitness-apps, gezondheids-apps en calorieteller-apps.

Fitness-apps: Fitness-apps voor bedrijven geven de gebruikers instructies over trainingsroutines, fysieke activiteit, voedingsprogramma’s of een ander fitnessonderwerp.

Gezondheidsapps: gezondheidsapps zijn ontworpen om gebruikers te helpen gezondere keuzes te maken in hun dagelijks leven door advies te geven over fitness of voeding. Anderen helpen artsen en patiënten op afstand te communiceren, zoals apps voor diabetici die automatisch glucosemetingen naar hun huisartsen sturen.

Calorie- of voedings-apps: apps voor het tellen van calorieën werken als apps voor het volgen van voedsel waarmee gebruikers hun dagelijkse calorie-inname kunnen registreren en volgen, hersensnacks kunnen aanbevelen, calorie-informatie bieden uit voedseldatabases, maaltijdplanning, voedsel volgen of foto’s van gescande voedseletiketten uploaden .

12 beste gratis apps voor gewichtsverlies

Een goede app voor gewichtsverlies motiveert je door je te motiveren om meer te gaan bewegen om af te vallen of door je inzicht te geven in je calorie-inname, dagelijkse activiteit en meer. Sommige worden geleverd met app-aankopen, advertenties en meer. Hieronder vindt u enkele van onze topkeuzes van gratis apps voor gewichtsverlies:

1. MyFitnessPal: calorieënteller

De MyFitnessPal-app helpt gebruikers om af te vallen en gezonde gewoontes op te bouwen. Het wordt geleverd met een voedseldatabase die beweert meer dan 14 miljoen voedingsmiddelen te hebben om u te helpen nauwkeurig alles wat u eet te registreren. Met de app kun je maaltijden loggen, doelen stellen, voortgang bijhouden en zelfs verbinding maken met de meer dan 200 miljoen community. De functies van de gratis app omvatten een barcodescanner, lichaamsmetingen, calorieën bijhouden, trainingslogboek, voedingsdagboek, doelen stellen, in-app-uitdagingen, voedselinname bijhouden, voortgangsgrafieken, gezonde recepten, herinneringen, waterinname-tracker, gewichtslogboek en meer . Naast het gratis abonnement wordt het MyFitnessPal Premium-versieplan geleverd met een maandelijks abonnement van $ 9,99 met extra functies.

Beschikbaar op: iOS en Android.

2. MyNetDiary – Calorieënteller

Met de MyNetDiary-app kun je calorieën tellen, je voedselinname registreren en macro’s bijhouden. Deze app biedt een slanke, slimme, eenvoudige gewichtsverlies-, dieet- en voedingsassistent. De gratis versie wordt geleverd met een robuuste megadatabase met voedingsmiddelen die dagelijks wordt gevalideerd en bijgewerkt met restaurants, supermarkten, speciale diëten en etnische voedingsmiddelen; fastfoodinvoer met barcodescanner en directe zoekmogelijkheden; oefening routine volgen; dagelijkse coaching berichten en tips; volledig aanpasbaar dashboard; en meer. MyNetDiary wordt geleverd met een abonnement van $ 8,99 per maand, terwijl de gratis versie ook beschikbaar is.

Beschikbaar op: iOS en Android.

3. Verlies het!

Verlies Het! is een app voor het bijhouden van calorieën die gebruikers informeert over hun voedingsbehoeften en calorie-inname. Om te beginnen, hoeven gebruikers alleen maar hun profielgegevens in te voeren met hun streefgewicht en het zal het dagelijkse caloriebudget berekenen dat het beste bij hen past. Gebruikers kunnen het ook gebruiken om hun voedselinname, gewicht en activiteit bij te houden. Via de macro-tracking heb je ook de mogelijkheid om gepersonaliseerde macronutriëntendoelen in te stellen om ervoor te zorgen dat je voldoende eiwitten, koolhydraten en meer binnenkrijgt. Verlies Het! basisfuncties zijn gratis, terwijl de Premium-functies beginnen bij een maandelijks abonnement van $ 29,99.

Beschikbaar op: iOS en Android.

4. Fitbit

Met de app voor gewichtsverlies van Fitbit kun je je statistieken bijhouden en gemotiveerd blijven tijdens je reis naar een gezond leven. Het bevat hulpmiddelen voor het kiezen van trainingen, voedingsprogramma’s, meditatietracks, slaaphulpmiddelen en meer. Gebruikers kunnen ook contact maken met vrienden, uitdagingen starten en deelnemen aan community-ondersteuning om doelen te stellen, prestatiebadges te verdienen en mijlpalen te vieren. Het biedt ook de Fitbit-smartwatch om u te helpen uw activiteit, trainingen, slaap, voeding, stress en meer bij te houden. Het gratis premiumpakket wordt geleverd met een maandelijks abonnement van $ 9,99 en biedt gewoontevormende programma’s, audio- en videoworkouts en geavanceerde inzichten.

5. Cronometer

De Cronometer-app biedt een calorie- en voedingsteller. Het wordt geleverd met een heleboel informatie over het volgen van voedingsstoffen waartoe u toegang hebt met een gratis account. De app vertelt je niet alleen hoeveel calorieën je hebt verbruikt, maar houdt ook de macronutriëntendoelen bij en biedt een samenvatting van de voedingsstoffen, inclusief vitamines, mineralen, koolhydraten, lipiden en eiwitten. Het helpt u gezonde gewoonten te ontwikkelen door u aan te moedigen zich niet alleen te concentreren op het tellen van calorieën, maar op uw voeding als geheel door middel van het bijhouden van oefeningen, biometrie en gezondheidsgegevens. Hoewel ze gratis beschikbaar zijn, worden de betaalde versies geleverd met een maandelijks abonnement van $ 10,99 met advertentievrij, receptimport, tijdstempels op dagboekaantekeningen, vastentimer, aangepaste grafieken en biometrie en meer.

Beschikbaar op: iOS en Android.

6. Fooducate: voedingscoach

Met de Fooducate-app kun je gezonde eetgewoonten ontwikkelen, afvallen en gemotiveerd raken via de community. Het biedt ook voedingsmiddelen, recepten en voedingstips terwijl u uw voedselinname en lichaamsbeweging kunt registreren; zie de kwaliteit van calorieën; tel uw macro’s die de inname van eiwitten, vetten en koolhydraten bevatten; analyseer uw suikerinname; volg uw slaap-, stemmings- en hongerniveaus; naadloos geïntegreerd met Apple Health en meer. Fooducate wordt gratis geleverd, de robuuste Pro-versie wordt geleverd met een maandelijks abonnement van $ 1,99.

Beschikbaar op: iOS en Android.

7. Nike Trainingsclub

De Nike Training Club workout-app biedt trainingssessies om spieren en je mindset te versterken met gratis begeleiding van trainers, atleten en wellness-experts. Beschikbare trainingen zijn onder meer yoga, core en kracht, thuistrainingen, snelle fitness en zelfs oefeningen voor atleten. Als het gaat om wellness en voeding, biedt de Nike training club app begeleiding bij mindset, beweging, voeding, herstel en slaap.

Beschikbaar op: iOS en Android.

8. Aaptiv

De Aaptiv-app wordt geleverd met lessen met alleen audio voor alle trainingen, aangevuld met muziek, en een enorme bibliotheek met lessen om de meest hardcore oefeningen plezierig te maken. Hiermee hebben gebruikers toegang tot meer dan 2500 door een trainer geleide trainingen met elke week nieuwe lessen; en omvatten fitnesslessen voor elk niveau, variërend van hardlopen, fietsen en crosstrainers tot stretching, yoga en krachttraining. Als je geen toegang hebt tot internet of wifi, heb je de mogelijkheid om lessen te downloaden om offline te luisteren. De app is gratis, maar biedt ook onbeperkte lessen op aanvraag vanaf een maandelijks abonnement van $. 9,99.

Beschikbaar op: iOS en Android.

Beste apps voor gewichtsverlies (betaald)

Hoewel gratis apps voor gewichtsverlies u kunnen helpen bij uw reis naar gewichtsverlies, maar de meeste bieden alleen basisfuncties. Als u op zoek bent naar een uitgebreide oplossing voor gewichtsverlies, wilt u misschien naar deze betaalde apps kijken:

9. Lifesum: gezond eten

Met Lifesum kunt u gepersonaliseerde diëten en maaltijdplannen maken en ook uw voedsel en routine volgen. Hoewel veel van de functies zijn gereserveerd voor premiumleden, wordt het gratis geleverd met een barcodescanner, lichaamsmetingen, calorieteller, trainingslogboek, voedingsdagboek, doelen stellen, voortgangsgrafieken, watertracker, gewichtslogboek en meer.

Beschikbaar op: iOS en Android.

Prijzen: Lifesum is beschikbaar met een maandelijks abonnement van $ 39,99 en er is ook een beperkte gratis versie beschikbaar.

10. WeightWatchers (WW-app)

WeightWatchers gebruikt wetenschappelijke praktijken op het gebied van voeding en gedragsverandering om gebruikers te helpen bij het afvallen en gezond leven. Het biedt gebruikers een persoonlijk afslankplan om hen te begeleiden naar een voedzaam eetpatroon en hen te helpen patronen te begrijpen om gezonde gewoonten te creëren. De Weight Watchers-app biedt wekelijkse check-in, voedsellogboek, voortgangsrapporten, gewichtsverliestracker, slaaptracker, activiteitentracker, barcodescanner, recepten en meer.

Beschikbaar op: iOS en Android.

Prijzen: WeightWatchers wordt geleverd met een maandelijks abonnement van $ 23,99 en biedt een beperkte gratis versie.

11. Noom: gezond gewichtsverlies

De app van Noom biedt gebruikers een op psychologie gebaseerd programma voor gewichtsverlies. Het wordt geleverd met minicursussen die specifieke thema’s behandelen die kennis, hulpmiddelen en vaardigheden bieden die gebruikers nodig hebben om hun gewoonten te veranderen, gewicht te verliezen en vooruitgang te boeken. Sommige aangeboden functies zijn onder meer het volgen van water; interactieve lessen over doelen stellen, stressvermindering, dankbaarheid, vreugdevol bewegen, ademhalingsoefeningen, zelfzorg, triggers, soorten honger; een miljoen voedingsmiddelen in zijn voedseldatabase; scanbare streepjescodes; en meer.

Beschikbaar op: iOS en Android.

Prijzen: Noom wordt geleverd met een abonnement van $ 44,99 per maand en biedt ook een gratis versie.

12. BetterMe: gezondheidscoaching

BetterMe biedt gepersonaliseerde trainings- en voedingsplannen die worden ondersteund door echte menselijke coaches, inclusief uitgebreide voortgangsregistratie en praktijkgerichte tips voor cognitieve therapie. Hiermee kunnen gebruikers hun aanpak voor gewichtsverlies aanpassen; ondersteunt trainingssessies voor thuis of in de sportschool voor zowel professionals als beginners; krijg gemakkelijk te volgen maaltijdplannen en meer.

Beschikbaar op: iOS en Android.

Prijzen: Het abonnement van BetterMe wordt geleverd met een maandelijks abonnement van $ 9,99 en er is ook een gratis versie beschikbaar.

Wat is de beste app om af te vallen?

MyFitnessPal wordt beschouwd als de beste app voor gewichtsverlies, omdat het wordt geleverd met een enorme voedseldatabase, een importeur van recepten en een barcodescanner die het volgen van voedsel snel en gemakkelijk maakt. Het laat gebruikers ook hun oefeningen en stappen loggen om fysieke activiteit te volgen.

Wat is de beste gratis app om af te vallen?

Verlies Het! app voor gewichtsverlies wordt beschouwd als de beste gratis app voor gewichtsverlies die een app voor het tellen van calorieën combineert met een app voor het bijhouden van gewicht. Hiermee kunt u uw doelen stellen; volg uw voedselinname, inclusief macro’s; en meer.

Wat is de beste app om buikvet te verliezen?

Met de Fooducate-app kun je gezonde eetgewoonten ontwikkelen, afvallen en gemotiveerd raken via de community. Het biedt ook voedingsmiddelen, recepten en voedingstips terwijl u uw voedselinname en lichaamsbeweging kunt registreren; zie de kwaliteit van calorieën; tel uw macro’s die de inname van eiwitten, vetten en koolhydraten bevatten; volg uw slaap-, stemmings- en hongerniveaus; naadloos geïntegreerd met Apple Health en meer.

Afbeelding: Depositphotos

Meer in: Software en apps, Wellness
This post 12 beste apps voor gewichtsverlies voor ondernemers was original published at “https://smallbiztrends.com/2022/05/best-weight-loss-apps.html”

Leave a Reply

Your email address will not be published.