18 landbouwspellen en -simulatoren

Farming-games zijn misschien een nichemarkt in de gamewereld, maar het is altijd een populaire markt. Wie houdt er niet van een boerderijsimulatie? Deze bedrijfsstrategiespellen zijn vermakelijk, uitdagend en ontspannend als spelers strijden om de meeste gewassen te planten en te oogsten of de grootste kuddes dieren groot te brengen.

Sommige van de beste landbouwspellen zijn volledig gecentreerd rond het boerenleven en het boerenbedrijf, terwijl andere complexer zijn en landbouw slechts een onderdeel is van het grotere spel. Hoe dan ook, er is een overvloed aan landbouwspellen om uit te kiezen, en we hebben een paar van de beste uitgelicht.

Zakelijke voordelen van landbouwsimulatorspellen

Het spelen van games in het landbouwgenre biedt meer voordelen dan alleen een leuke tijd. Het spelen van bedrijfssimulatiegames zoals landbouwgames en tycoongames kan ondernemers zelfs helpen hun zakelijke vaardigheden aan te scherpen en hun geest op te frissen.

Ontspanning – Veel landbouwspellen kunnen in een informele modus worden gespeeld, waardoor het ontspannende spellen zijn die eigenaren van kleine bedrijven kunnen helpen hun geest op te frissen na een stressvolle dag op het werk. Onderwijs – Middelenbeheerspellen zoals landbouwspellen kunnen spelers een verscheidenheid aan vaardigheden leren. Enkele van de beste zakelijke bordspellen, zoals landbouwspellen, leren tijd- en geldbeheer, evenals andere vaardigheden die nuttig zijn in het bedrijfsleven. Teamwerk – Sommige van de beste landbouwspellen vereisen dat spelers samenwerken om taken uit te voeren en doelen te bereiken. Spelers van deze boerderijspellen leren waardevol teamwork dat ze kunnen toepassen in hun zakelijke leven. Sommige landbouwspellen werken zelfs bijna net zo effectief als teambuilding als teambuilding in een escape room.

Beste landbouwgames en -simulators van 2022

De beste landbouwspellen bevatten een verscheidenheid aan verschillende landbouwsimulators en spellen met landbouwelementen. Wat zijn de beste landbouwspellen van 2022? De volgende zijn enkele van de meest populaire boerderijspellen om te spelen.

1. Landbouwsimulator 19

Zoals de naam al doet vermoeden, draait Farming Simulator 19 helemaal om het runnen van een boerderij. Deze versie van de populaire serie neemt een realistische benadering van gesimuleerde landbouw, waarbij spelers gewassen verbouwen, dieren fokken en hun ambacht met winst verkopen.

Platform: PlayStation 4, Microsoft Windows, macOS, Xbox Series X en Series S, Google Stadia

Ontwikkelaar: Giants Software

Releasedatum: november 2018

2. Oogstmaan

De Harvest Moon-serie landbouwgames vermaakt spelers al jaren terwijl ze hun weg moeten vinden door een nieuwe stad, hun fortuin moeten opbouwen door gewassen te planten en een succesvolle boerderij te stichten. Voor het eerst gelanceerd voor Nintendo in de jaren 90, zijn er sindsdien meerdere versies van de Harvest Moon-serie uitgebracht.

Platform: SNES, Nintendo 3DS, Wii, Wii U, Nintendo Switch

Ontwikkelaar: Amccus

Releasedatum: augustus 1996

3. Stardew Valley

Stardew Valley-spelers zijn belast met het opzetten van een familieboerderij, maar deze landbouwsimulator is meer gericht op het opbouwen van relaties met stedelingen dan op het fokken van koeien of het oogsten van maïs. Nadat ze de boerderij van een grootvader hebben geërfd, moeten Stardew Valley-spelers niet alleen landbouwtaken uitvoeren, zoals het planten van gewassen, maar ook missies voltooien bij stadsevenementen om lokale dorpelingen te helpen de gemeenschap te herstellen.

Platform: Nintendo Switch, Android, Playstation 4, Xbox One, Mac, pc, iOS, Playstation Vita

Ontwikkelaar: Eric Barone, Sickhead Games, ConcernedApe

Releasedatum: februari 2016

4. Pioniers van Olive Town

In nog een van de beste landbouwspellen, moeten spelers opnieuw een boerderij beheren die ze van een grootvader hebben geërfd. In Pioneers of Olive Town, een recente inzending in de populaire Story of Seasons-reeks landbouwspellen, moeten spelers gewassen planten, dieren fokken en relaties opbouwen met inwoners van de nabijgelegen stad.

Platform: Nintendo Switch, Microsoft Windows

Ontwikkelaar: Marvelous, Three Rings Design

Releasedatum: februari 2021

5 . Vrienden van Mineral Town

Een ander item in de populaire landbouwgenreserie Story of Seasons, Friends of Mineral Town, daagt spelers uit om een ​​boerderij in 3D te simuleren. Het doel van het spel is om een ​​boerderij te runnen en te beheren met taken zoals het verbouwen van gewassen, terwijl je ook vrienden maakt en nieuwe gebieden verkent. Vrienden van Mineral Town-spelers kunnen hun avatars zelfs de opdracht geven een gezin te stichten!

Platform: Nintendo Switch, Playstation 4, Xbox One, Microsoft Windows

Ontwikkelaar: Marvelous, Bullets Co., Ltd.

Releasedatum: oktober 2019

6. Farmville 3: Dieren

De weggelopen hit voor mobiele platforms lanceerde zijn derde iteratie in 2021, en zowel Apple- als Android-fans kunnen geen genoeg krijgen van deze meest populaire mobiele landbouwsimulator. Farmville 3 richt zich op het fokken en fokken van dieren, en spelers moeten een aantal boerenknechten inhuren en opwaarderen om dieren te kopen en te slagen.

Platform: Android, iOS

Ontwikkelaar: Zynga

Releasedatum: november 2021

7. Minecraft

Minecraft is uitgegroeid tot een van de meest populaire videogames onder een breed publiek en vervangt andere games van het boerderijgenre. Het open-wereld sandbox-formaat van Minecraft biedt bijna eindeloze mogelijkheden om een ​​boerendynastie op te bouwen. Spelers kunnen urenlang dorpen bouwen of zich concentreren op leuke landbouwtaken.

Platform: Nintendo Switch, Playstation 4, Microsoft Windows, Android, iOS, macOS, Xbox One, Playstation 3, Linux, Wii U, Apple TV, Playstation Vita, Fire OS, Xbox 360, Windows Phone

Ontwikkelaar: Mojang Studios

Releasedatum: november 2011

8. Tuinpoten

Garden Paws bevat een bekend verhaal over spelers die de boerderij van een grootouder erven. Maar deze game onderscheidt zich doordat spelers een avatar besturen die toevallig een schattig en knuffelig dier is. Andere stedelingen worden ook geportretteerd door dieren, die allemaal landbouwtaken uitvoeren. Andere activiteiten in Garden Paws zijn onder meer het bouwen van een huis, het stichten van een stad en zelfs het runnen van een winkel.

Platform: Nintendo Switch, Microsoft Windows, macOS

Ontwikkelaar: Bitten Toast Games

Releasedatum: oktober 2018

9. Geen plek zoals thuis

Kun jij gedijen op een post-apocalyptische boerderij? No Place Like Home-spelers bevinden zich in een rommelig en verwoest land en worden door de mensheid in de steek gelaten. Hun doel van gameplay is om de omgeving terug te brengen naar een leefbare staat terwijl ze hun boerderijen bouwen. Dit wordt bereikt door afval in te zamelen en te recyclen tot bruikbare onderdelen.

Platform: Microsoft Windows

Ontwikkelaar: Chicken Launcher

Releasedatum: december 2020

10. Boerderijmanager 2021

Wil je een boerderijspel spelen waarvoor echte middelenbeheervaardigheden nodig zijn om te slagen? Beheer je eigen boerderij in Farm Manager 2021 en daag je vaardigheden uit. Plan uw gewassen volgens de seizoenen, zorg voor dieren en onderhoud zelfs apparatuur in deze leuke simulator.

Platform: Microsoft Windows, Xbox One

Ontwikkelaar: Cleversan Software, Cleversan Games, ConsoleWay SA

Releasedatum: mei 2021

11. Landbouwsimulator 22

Farming Simulator 22, een van de beste games in deze populaire landbouwsimulatorserie, is zelfs nog realistischer dan de vorige games. Deze game is een geweldige keuze voor spelers die de zakelijke kant van de landbouw onder de knie willen krijgen, omdat ze niet alleen een oogst plannen of dieren fokken, ze moeten ook het budget in evenwicht houden.

Platform: Playstation 4, Xbox One, Xbox Series X en Series S, Playstation 5, Microsoft Windows, macOS

Ontwikkelaar: GIANTS-software

Releasedatum: november 2021

12. Boerendynastie

Farmer’s Dynasty is een unieke en realistische boerderijsimulator om te spelen die een ander soort landbouwervaring biedt. De game combineert elementen van een klassiek landbouwspel met levenssimulatie en rollenspel, waarbij spelers worden uitgedaagd om hun boerderijen te repareren met nieuwe gebouwen, zich voor te bereiden op een oogst, dieren te fokken en de vruchten te plukken.

Platform: Nintendo Switch, Playstation 4, Xbox One, Microsoft Windows

Ontwikkelaar: Toplitz Productions, UMEO Studios

Releasedatum: december 2017

13. Groeien: Lied van de Evertree

Een van de nieuwste games op de lijst, Grow: Song of the Evertree, nodigt spelers uit in een wereld van vrije verkenning terwijl ze door een prachtig verhaal bewegen. De aanpasbare personages kunnen ook deelnemen aan verschillende landbouwactiviteiten terwijl ze werken aan het herstellen van de titulaire Evertree. Kun je je bioomzaad weer vruchtbaar maken?

Platform: Nintendo Switch, Playstation 4, Xbox One, Microsoft Windows

Ontwikkelaar: Prideful Sloth

Releasedatum: november 2021

14. Staxel

Speel het creatieve landbouw- en dorpslevenspel met een cast van eigenzinnige personages en een voxel-stijl die doet denken aan Minecraft. Staxel-spelers worden uitgedaagd om een ​​boerderij te bouwen, andere dorpelingen te helpen met speurtochten, gewassen te verbouwen en zelfs naar de wildernis te gaan om te gaan vissen of op insecten te jagen.

Platform: Microsoft Windows, macOS, Linux, SteamOS,

Ontwikkelaar: Plukit

Releasedatum: januari 2018

15. Slime Rancher

Wil je een landbouwspel spelen dat echt niet van deze wereld is? Slime Rancher speelt zich af op een verre planeet, waar spelers slijmerige buitenaardse levensvormen moeten kweken door ze te vangen, te kweken en te verzorgen. Eenmaal succesvol, verdienen spelers geld door hun slijm te oogsten en te verkopen voor buitenaards geld.

Platform: Nintendo Switch, Playstation 4, Xbox One, Microsoft Windows, Linux, macOS

Ontwikkelaar: Monomi Park

Releasedatum: januari 2016

16. Littlewood

Deze kleurrijke en ontspannende RPG-game daagt spelers uit om gebieden te herstellen die onlangs zijn aangevallen door een schurk. Verken het Littlewood-gebied, help andere personages en bouw de stad weer op in dit populaire spel met landbouwelementen. Hoeveel kunt u het leven in het kleine stadje Solemn verbeteren?

Platform: Nintendo Switch, Microsoft Windows, Linux, macOS

Ontwikkelaar: Sean Young

Releasedatum: juni 2019

17. Samen boeren

Farm Together is een geweldige boerderijsimulator waarmee spelers solo of met veel spelers en vrienden kunnen boeren, wat het een uitstekende teambuildingactiviteit maakt. Het ontspannende spel onderscheidt zich van de massa dankzij de complexe uitdagingen. Farm Together-spelers kunnen gewassen verbouwen, gebouwen ontgrendelen, dieren grootbrengen en hun boerderijen uitbreiden in dit vermakelijke simspel.

Platform: Nintendo Switch, Playstation 4, Xbox One, Microsoft Windows, Linux, macOS

Ontwikkelaar: Milkstone Studios

Releasedatum: februari 2018

18. Terraria

Terraria is een bouwspel dat zich afspeelt in een open-wereldomgeving, zodat spelers het spel kunnen spelen zoals ze willen, vergelijkbaar met het zeer populaire Minecraft. Tijdens het spelen van Terraria kun je gewassen verbouwen, de omgeving verkennen of materialen verzamelen om je gemeenschap op te bouwen. Spelers worden alleen beperkt door hun creativiteit!

Platform: Android, Nintendo Switch, Playstation 4, Xbox One, iOS, macOS, Linux, Nintendo 3DS, Wii U, Microsoft Windows, Windows Phone, Xbox 360

Ontwikkelaar: Re-Logic, 505 Mobile, Pipeworks Studio, DR Studios, Codeglue, Engine Software

Releasedatum: mei 2011

Wat is het beste boerderijspel?

Stardew Valley, uitgebracht in 2016, wordt het beste landbouwspel aller tijden genoemd. Hoewel het verhaal typisch is voor het landbouwgenre, biedt de game een indrukwekkend scala aan activiteiten die beloven de aandacht van spelers honderden uren vast te houden. De mogelijkheden zijn eindeloos omdat het spel nooit eindigt.

Wat is het beste gratis landbouwspel?

Niet alle landbouwsims zijn gratis. De beste gratis landbouwgame voor mobiele apparaten is Farmville 3. Farmville 3, de nieuwste inzending in de populaire gameserie voor Zynga, daagt spelers uit om extra aandacht te besteden aan de verscheidenheid aan vee dat ze op hun boerderijen houden.

Wat is het beste landbouwspel om dieren te fokken?

Gamers en aspirant-boeren die zich willen concentreren op het fokken van dieren, moeten Farmville 3: Animals kiezen. De populaire landbouwsimulator is in deze versie volledig gericht op het fokken van vee, en spelers kunnen ervoor kiezen om een ​​boer te zijn die kippen, koeien, varkens, paarden en andere dieren fokt en verzorgt.

Andere populaire landbouwspellen waarin spelers dieren grootbrengen, zijn onder meer:

Farm TogetherFarmer’s DynastyFarming Simulator 22Farm Manager 2021Pioniers of Olive TownFarming Simulator 19

Wat is het meest realistische landbouwspel?

Wil je een boerderijsimulator die realistischer is dan andere landbouwspellen? Het meest realistische landbouwspel is Farming Simulator 22. Niet alleen zijn de graphics ongelooflijk realistisch, maar het spel vereist dat spelers echte boerderijactiviteiten beheersen, zoals het balanceren van hun budget, naast populaire landbouwactiviteiten zoals het oogsten van gewassen en het fokken van dieren.

Afbeelding: Depositphotos


This post 18 landbouwspellen en -simulatoren was original published at “https://smallbiztrends.com/2022/05/farming-games.html”

Leave a Reply

Your email address will not be published.