Beste commerciële naaimachines en industriële opties van 2022

Als u iets koopt via onze links, kunnen we geld verdienen aan onze aangesloten partners. Leer meer.

Als u een klein bedrijf heeft of van plan bent te beginnen met naaien, is het misschien een goed idee om een ​​industriële naaimachine te overwegen.

U hebt een naaimachine nodig die kan voldoen aan de dagelijkse behoeften van uw bedrijf. U kunt misschien wegkomen met een eenvoudige huishoudnaaimachine als u alleen kleine of zeldzame naaiprojecten doet. Ze zijn echter niet in staat om de hele dag zwaar te naaien of om zwaardere stoffen te hanteren. U hebt een commerciële naaimachine nodig die robuuster is.

Commerciële naaimachines zijn verkrijgbaar in verschillende merken. Ze variëren ook in prijs, functies en type. Overweeg wat voor soort naaiwerk uw bedrijf doet of hoeveel. Misschien breidt uw bedrijf uit en kan uw huishoudelijke machine het volume niet bijhouden. Dan kan een industriële naaimachine een goede investering zijn.

Binnenlandse versus industriële naaimachine

Industriële naaimachines zijn gemaakt om sneller, efficiënter en krachtiger te zijn dan een thuisnaaimachine. Ze draaien op krachtige motoren waarmee de gebruiker meer projecten kan maken en de productietijd kan versnellen. Velen zijn ook gespecialiseerd voor projecten zoals borduren of stofferen, en ze hebben vaak ingebouwde extra’s zoals aanschuiftafels en sergers.

Huishoudelijke machines hebben over het algemeen een limiet aan hoe snel ze kunnen gaan en zijn daarom beter geschikt voor thuisnaaiprojecten. Huishoudelijke naaimachines kunnen gewoonlijk een grotere verscheidenheid aan taken uitvoeren dan industriële machines, maar zullen waarschijnlijk niet bestand zijn tegen veelvuldig gebruik. Als uw bedrijf veel naaiwerk omvat, zou een huishoudelijke machine het waarschijnlijk niet redden.

Beste industriële en commerciële naaimachines

Hieronder vindt u onze aanbevelingen voor de beste commerciële of industriële naaimachines die u op Amazon kunt krijgen:

SINGER 9960 Naai- en quiltmachine

SINGER , 9960 Naai- en quiltmachine met accessoireset

Topkeuze: de naam Singer staat al tientallen jaren synoniem voor naaimachines, dus het zou geen verrassing moeten zijn dat onze topkeuze een van hun modellen is. De 600 ingebouwde steken omvatten 5 alfanumerieke lettertypen en 13 volautomatische 1-staps knoopsgaten, spiegelbeeld en steekverlenging. Deze computergestuurde naaimachine beschikt ook over een ingebouwde automatische draadafsnijder, ingebouwde naaldinrijger, elektronische tweelingnaaldinstellingen en nog veel meer. Een extra brede aanschuiftafel is inbegrepen, evenals extra naalden, klossen en andere benodigdheden.

Deze zware machine van Singer heeft alle kenmerken van een hoogwaardige professionele naaimachine, maar tegen een veel lagere prijs dan de meeste.

SINGER 9960 Naai- en quiltmachine met aanschuiftafel en elektronische automatische pilootmodus

Koop op Amazon

Brother PQ1500SL industriële naaimachine

Brother PQ1500SL naai- en quiltmachine

Runner Up: Brother is een ander vertrouwd merk in de naaibranche – velen in de branche gebruiken een Brother-naaimachine. De Brother PQ1500SL kan u tot 1.500 steken per minuut geven, waardoor u in minder tijd kunt naaien en quilten. Deze machine is voorzien van een automatische ingebouwde naaldinrijger en een handige, vastloopbestendige drop-in bovenspoel.

De PQ1500SL longarm naai- en quiltmachine wordt geleverd met een brede tafel, 7 naaivoeten, kniehevel, gebruiksaanwijzing en meer. Met de verwijderbare kniehevel kunt u uw naaivoet met uw knie optillen, zodat u beide handen vrij heeft voor het verwerken van de stof. Met Brother’s Pin Feed-systeem kunt u verschillende stofdiktes naaien.

Brother PQ1500SL naai- en quiltmachine met brede tafel, 7 meegeleverde voeten

Koop op Amazon

SINGER Heavy Duty HD6700 elektronische naaimachine

SINGER, HD6700 elektronische zware naaimachine

Beste waarde: de HD6700 is gemaakt van duurzaam metaal en heeft 411 steektoepassingen, waaronder basic, stretch, decoratief en 1 lettertype. Deze zware naaimachine van Singer is ontworpen voor dikkere stoffen en lange naden.

Deze machine heeft een LED-scherm dat het steeknummer, de instellingen en de naaivoet weergeeft. Extra functies zijn onder meer 7 eenstaps knoopsgatstijlen, snelheidsregeling, drop-in spoel en naaien uit de vrije hand.

ZANGER | HD6700 elektronische zware naaimachine met 411 steektoepassingen

Koop op Amazon

Brother SE1900 naai- en borduurmachine

Brother SE1900 naai- en borduurmachine

Een andere Brother-naaimachine op onze lijst, de SE1900 is gericht op borduurprojecten. Het wordt geleverd met 138 ingebouwde borduurontwerpen en 11 borduurlettertypen met een borduurveld van 5 “x 7” voor grotere ontwerpen. U kunt een voorbeeld van uw ontwerpen bekijken en door bewerkingsopties bladeren op het grote full colour, 3,2-inch LCD-aanraakscherm, een geavanceerde naaldinrijgfunctie en een vastloopbestendige drop-in spoel.

Veel gebruikers beweren dat dit de beste naaimachine is die ze ooit hebben gebruikt; hoewel het een hoger prijskaartje heeft dan sommige van de anderen op onze lijst.

Brother SE1900 computergestuurde naai- en borduurmachine

Koop op Amazon

Janome MC6650 quilt- en naaimachine

Janome MC6650 naai- en quiltmachine

De Janome MC6650 heeft tal van geweldige functies die zijn ontworpen om het naaiproces soepel te laten verlopen. Deze machine heeft een maximale naaisnelheid van 1.000 steken per minuut met een maximale steekbreedte van 9 mm. U krijgt 172 ingebouwde steken, 9 automatische knoopsgaten in één stap en blok- en scriptalfabetten in hoofdletters en kleine letters. Klanten zeggen dat dit een geweldige machine is voor het maken van kleding en andere naaiprojecten, en prijzen zijn vermogen om zware stoffen te verwerken.

De body van de MC6650 is gemaakt van aluminium. Extra functies zijn onder meer handige knoppen op een LCD-scherm, verstelbare naaivoet, automatische naaldinrijger, intrekbare dubbele draadgeleider en nog veel meer.

Janome MC6650 naai- en quiltmachine

Koop op Amazon

Heureux computergestuurde naai- en quiltmachine

Heureux naai- en quiltmachine geautomatiseerd

Deze machine van Heureux is ontworpen met de beginner in gedachten met zijn handige handleidingen en gebruiksgemak. Deze draagbare machine wordt geleverd met 200 ingebouwde steken, 6 snelwisselvoeten en een gemakkelijk af te lezen LCD-scherm.

Het metalen binnenframe is gemaakt van een aluminiumlegering en heeft een kunststof buitenframe. Hoewel deze machine enkele van de meer geavanceerde functies van andere machines mist, wordt gezegd dat hij ideaal is voor beginners, maar toch zware stoffen en grotere projecten aankan.

Heureux naai- en quiltmachine met 200 ingebouwde steken, lcd-scherm

Koop op Amazon

Juki DDL 8700 Zware industriële naaimachine met rechte steek

Juki Heavy Material industriële rechte steek naaimachine

De Juki heavy-duty naaimachine kan tot 5.500 steken per minuut en heeft een grote 11-inch armruimte voor grote projecten. Deze Juki machine is een rechtsteek naaimachine en werkt op een servomotor. Klanten die dit artikel hebben beoordeeld, prezen de stille motor, het vermogen en het vermogen om zware stoffen te verwerken. Houd er rekening mee dat deze machine ongemonteerd wordt geleverd en dat professionele montage wordt aanbevolen.

Juki DDL-8700H Industriële naaimachine met rechte steek voor zwaar materiaal

Koop op Amazon

Betrouwbare Barracuda 200ZW Zig-Zag Naaimachine

Betrouwbare Barracuda 200ZW Zig-Zag Naaimachine

De draagbare lopende voetmachine Barracuda zigzagsteek en rechte steek is gemaakt voor middelzware tot zware naaiprojecten. Een ingebouwde snelheidsregelaar geeft de machine extra koppel en er is 10 mm speling onder de voet waardoor meerdere lagen zwaar materiaal kunnen worden genaaid. Er is een achteruithendel voor het versterken van de naden en een stevige draagbeugel voor draagbaarheid, hoewel het moet worden opgemerkt dat deze machine 34 lbs weegt.

Betrouwbare Barracuda 200ZW Zig-Zag Naaimachine Zware metalen constructie

Koop op Amazon

SINGER Heavy Duty naaimachine

SINGER, Heavy Duty 4452 naaimachine

Deze Singer naaimachine wordt geleverd met 32 ​​ingebouwde steken, waaronder 6 basissteken, 7 stretchsteken, 18 decoratieve steken en 1 volautomatisch 1-staps knoopsgat. De Singer 4452 helpt u projecten snel af te ronden met zijn capaciteit van 1100 steken per minuut, sterke motor en automatische naaldinrijger. Dit specifieke model maakt eigenlijk deel uit van een kit, die je 9 extra naaivoeten, een loopvoet en meer geeft. Recensenten prijzen dit als een industriële naaimachine die gebruiksvriendelijk is en grote projecten aankan.

SINGER Heavy Duty 4452 naaimachine

Koop op Amazon

VEVOR industriële naaimachine

VEVOR industriële naaimachine, stiksteek naaimachine

Het model DDL8700 van VEVOR is geschikt voor middelzware stoffen tot 5 mm. Deze heavy-duty naaimachine maakt gebruik van 3D-CAD-technologie voor weinig geluid en trillingen, en de volledig koperen servomotor beweert de conversieratio van elektrische energie tot 98% te verbeteren met krachtige prestaties.

De VEVOR DDL8700 biedt een maximale snelheid van 5.500 steken per minuut, een naaivoetlichter en wordt geleverd met een stevige tafelstandaard. Extra functies zijn onder meer een aan de bovenzijde gemonteerde spoelopwinder, handwiel en steekaanpassingsknop.

VEVOR industriële stiksteek naaimachine met servomotor + tafelstandaard

Koop op Amazon

Janome HD1000 Heavy-Duty naaimachine

Janome HD1000 Heavy-Duty naaimachine

We sluiten onze lijst af met deze heavy duty machine van Janome. Deze machine heeft een behuizing van gegoten aluminium en 14 ingebouwde steken, waaronder nuttige steken, stretchsteken en een 4-staps knoopsgat. De Janome HD1000 heeft een automatische draadinsteker, een vrije arm, drop feed en andere functies. Je krijgt verschillende accessoires bij de machine, waaronder spoeltjes, vilt, extra naalden, een ritsvoet, zoomgeleider en meer. Klanten zeggen dat dit een geweldige machine is voor alledaagse projecten.

Janome HD1000 Heavy-Duty naaimachine met 14 ingebouwde steken

Koop op Amazon

Hoe u de beste industriële naaimachine kiest?

Een commerciële naaimachine wordt geleverd met verschillende add-ons, accessoires en mogelijkheden. Ze hebben ook de neiging om van het ene merk tot het andere te verschillen. Hoewel er functies zijn waar u niet zonder kunt naaien, zijn sommige mogelijk niet relevant voor u en brengen onnodige kosten met zich mee. Hier zijn enkele specifieke dingen waar u rekening mee moet houden bij het kopen van een commerciële naaimachine.

Frameconstructie

Een metalen frame is de beste optie als je op zoek bent naar een duurzame keuze. Kunststof kozijnen zijn vrij standaard, maar ze verslechteren snel en zijn moeilijker te repareren.

Stabiliteit

Als u met grote projecten of zware stof gaat werken, wilt u een machine die voldoende weegt om uw projecten aan te kunnen zonder te kantelen of te stuiteren. Misschien wilt u echter een machine die nog steeds draagbaar is.

Meegeleverde accessoires

De meeste machines worden geleverd met een naaivoet en een spoel, maar sommige hebben meer. Om het meeste waar voor uw geld te krijgen, controleert u of het apparaat bestaat uit een opbergruimte, een knoopsgatvoet, ritsvoet, borduurvoet en een verwijderbare verlengde werktafel.

Makkelijk te gebruiken

De beste industriële naaimachines hebben eenvoudige ontwerpen en gebruiksvriendelijke functies. Het hele doel van het krijgen van een zwaardere machine is om u meer mogelijkheden en tijd te geven om uw projecten te voltooien. Zoek naar beoordelingen waarin wordt vermeld dat de machine gemakkelijk te gebruiken is, en zorg ervoor dat u er een koopt met instructies.

Stofverwerkingsvermogen

Uw machine moet krachtig genoeg zijn om dikke stoffen zoals denim, leer of canvas aan te kunnen. Controleer de maximale stofdikte die een machine kan weerstaan.

Wat is de beste naaimachine voor eigenaren van kleine bedrijven?

Zoals vaak het geval is, hangt dit sterk af van uw specifieke behoeften. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van kleding kan een heel ander antwoord hebben dan een bedrijf dat bekleding repareert. Bepaal de beste machine voor jou door jezelf af te vragen wat belangrijk is; het vragen aan anderen in de branche kan je ook een goed inzicht geven.

Wat is het beste merk industriële naaimachines?

Je hebt misschien gemerkt dat sommige merken in onze lijst terugkomen. Dat komt omdat bepaalde makers zoals Singer en Brother bekende naaimachinefabrikanten zijn en veel verschillende modellen hebben. Het “beste” merk is echter een kwestie van voorkeur – u kunt een minder bekend merk krijgen dat de juiste machine is voor uw specifieke behoeften.

Hoeveel kosten professionele naaimachines?

Zware naaimachines kunnen overal kosten van iets meer dan $ 100 tot duizenden dollars. Als u vaak naait, vindt u het misschien een goede investering om te betalen voor een eersteklas machine. Maar vergeet niet dat u ook tal van meer betaalbare opties kunt vinden die aan uw naaibehoeften kunnen voldoen.

Misschien vind je het ook leuk:

Kom in aanmerking voor kortingen, speciale aanbiedingen en meer met een Business Prime-account van Amazon. U kunt een GRATIS account aanmaken om vandaag nog aan de slag te gaan.

Afbeelding: amazone

Meer in: Essentials voor kleine bedrijven
This post Beste commerciële naaimachines en industriële opties van 2022 was original published at “https://smallbiztrends.com/2022/07/best-commercial-sewing-machines.html”

Leave a Reply

Your email address will not be published.