Beste zakelijke bordspellen voor ondernemers van alle leeftijden

Als u iets koopt via onze links, kunnen we geld verdienen aan onze aangesloten partners. Leer meer.

Wil je een meester in zaken worden terwijl je plezier hebt? Gezinnen, teams en groepen individuen vermaken zich al tientallen jaren met zakelijke bordspellen, leren een bedrijfseigenaar te zijn en investeren in de aandelenmarkt terwijl ze lachen, wedijveren en genieten van kameraadschap. Hoe kan een beginnende ondernemer de beste kiezen met zoveel bedrijfsstrategiespellen die beschikbaar zijn voor alle leeftijden?

Wat is een zakelijk bordspel?

Wat zijn zakelijke bordspellen? Ook bekend als tycoon-spellen en bedrijfssimulatiespellen, zijn zakelijke bordspellen educatieve hulpmiddelen die zijn ontworpen om spelers zakelijke concepten en strategieën te leren door middel van een vermakelijke wedstrijd.

Tijdens het spelen van zakelijke bordspellen leren spelers vaak zonder het te beseffen over onderwerpen als management, financiën, investeringen, organisatiegedrag en human resources. Zakelijke bordspellen zijn er ook in verschillende vormen, van kaartspellen tot landbouwspellen tot escape room-teambuildingspellen.

Waarom je zakelijke bordspellen zou moeten spelen

Waarom zou je zakelijke bordspellen spelen? Een verscheidenheid aan voordelen kan worden verkregen door veel bordspellen te spelen die leren over verschillende aspecten van de zakenwereld, waaronder:

Teamwerk – Zakelijke strategiespellen zoals resource management-spellen kunnen een uitstekende teambuilding-oefening zijn. Spelers van zakelijke bordspellen moeten vaak samenwerken om te concurreren, waarbij ze teamwerk leren.

Strategie – In staat zijn om goed na te denken en snel betere strategieën te ontwikkelen, zijn belangrijke vaardigheden om te slagen in de zakenwereld. Zakelijke bordspellen leren spelers strategisch te denken en te handelen, terwijl ze vooruit plannen om te winnen.

Financiële geletterdheid – Te veel mensen missen de vaardigheden om hun geld te beheren, wat een voor de hand liggende en cruciale vaardigheid is om te slagen in het bedrijfsleven. Bij het spelen van veel zakelijke bordspellen moeten spelers leren hun inkomsten te verantwoorden, hun bankrekeningen te budgetteren en hun uitgaven te berekenen.

Recreatie – Zakelijke bordspellen zijn leuk. Of een team nu leert samenwerken of een leerling leert investeren, de lessen begeleiden ontspannende spelletjes.

Beste zakelijke bordspellen

Wat zijn de beste zakelijke bordspellen voor het leren van geldbeheer en -strategie in echte situaties? Sommige van de beste bordspellen bestaan ​​al tientallen jaren, terwijl andere nieuwkomers zijn met tal van uitbreidingspakketten. Is er één spel dat alle andere zakelijke bordspellen overtreft?

1. Monopolie

Het klassieke bordspel is misschien wel het populairste zakelijke bordspel ter wereld. Het klassieke spel bevat een spelbord met eigendommen die spelers kunnen kopen, upgraden en huren aan anderen. De winnaar is wie aan het einde van het spel het meeste geld en onroerend goed heeft. Al meer dan een eeuw hebben miljoenen goede herinneringen aan het spelen van Monopoly met hun familie en vrienden.

2. Stieren en beren

Spelers kunnen leren om financieel vrij te zijn met Bulls and Bears, een zakelijk bordspel dat leert hoe ze een vruchtbare aandelenportefeuille kunnen opbouwen. Het populaire spel leert ook financieel beheer, aangezien spelers vaardigheden leren om hun geld te sparen en te beleggen. Als er een betere manier is om te leren handelen in aandelen en activa te beheren, zal het zeker niet zo leuk zijn.

3. Ice Cream Empire

Wanneer ze strijden om te winnen bij Ice Cream Empire, leren spelers waardevolle vaardigheden die nodig zijn om een ​​succesvol bedrijf op te bouwen. Om vooruit te komen in dit spel, moet je vaardigheden op het gebied van wiskunde, aardrijkskunde en geldbeheer laten zien, maar je zult te veel plezier hebben om te beseffen hoeveel je leert over ondernemerschap. De winnaar is de eerste speler die 8 ijssalons bouwt.

4. Moonpreneur

Leer kopen en ruilen in Moonpreneur, een levensecht simulatiespel voor teams en gezinnen. Terwijl je plezier hebt met medespelers van alle leeftijden die onroerend goed op de maan kopen, leer je over vele aspecten van zaken en financiën. In feite is dit spel zo leerzaam en vermakelijk, dat je er niet in kunt verliezen.

5. Opstarten

Een zakelijk bordspel dat uitdagend is voor kinderen en volwassenen, Startup neemt spelers mee door het proces van het opzetten van een succesvol bedrijf. Terwijl ze plezier hebben en kameraadschap opbouwen, leren spelers tal van zakelijke en wiskundige vaardigheden, naast het navigeren door prijzenoorlogen, rechtszaken, netwerkmogelijkheden en andere zakelijke uitdagingen.

6. Negen tot vijf

De populaire What Do You Meme? serie games bevat een zakelijk bordspel in de Nine to Five-versie. Het zogenaamde Business Buzzword Game, Nine to Five daagt spelers uit om met succes een specifieke reeks zinnen te gebruiken. Nine to Five is ontworpen voor volwassen spelers en is misschien een leuke ijsbreker op een kantoorfeestje, maar het is waarschijnlijk niet de beste keuze om de kinderen over geld te leren.

7. Vrije markt NYC

Free Market NYC, een competitief en strategisch zakelijk bordspel, is gebaseerd op de principes van een vrijemarkteconomie. Spelers moeten groepen mensen beheren in verschillende opdrachten om hun visie op de stad te realiseren. Spelactiviteiten kunnen van alles zijn, van het kopen van merchandise op een veiling tot het aangaan van partnerschappen in winkels en fabrieken of zelfs het overnemen van de activiteiten en het kapitaal van concurrenten.

8. Het ondernemersspel

In een van de meest populaire strategiespellen leren spelers van de Entrepreneur Game waardevolle vaardigheden in onderwerpen als wiskunde, budgetteren, kritisch denken, investeren, branding, marketing en onderhandelen. Het ondernemersspel is een geweldige keuze voor teambuilders, en kinderen die het spelen, zijn klaar om met succes hun eigen bedrijf te starten.

9. Verwerven

Acquire is een zakelijk bordspel dat spelers leert hoe ze hun eigen hotelketens kunnen beheren terwijl ze het spel spelen. Maar spelers hoeven niet te stoppen met het bouwen van een hotelketen of het verkopen van onroerend goed. Via dit leuke spel kunnen ze de volgende superstad plannen, bouwen en bezitten. Terwijl ze hun bedrijf opbouwen, moeten ze aandelen kopen, verhandelen en verkopen, en de ondernemer met het meeste geld wint van de andere spelers.

10. Stroomnet

Een strategiespel met veel herspeelwaarde, Power Grid-spelers moeten tegen elkaar bieden om fictieve energiecentrales te kopen. Wanneer efficiëntere en winstgevendere energiecentrales beschikbaar komen, moeten spelers beslissen of ze al dan niet betere apparatuur willen kopen om hun bedrijfsstrategieën te ondersteunen. Het uitdagende spel is niet alleen vermakelijk, het leert ook vaardigheden op het gebied van efficiëntie en resourcebeheer.

11. GoVenture

GoVenture is een leuk en educatief bordspel en vereist dat spelers hun vaardigheden op verschillende gebieden testen. Met verschillende activiteiten die zijn toegewezen om de uitdagingen van ondernemerschap na te bootsen, biedt GoVenture een leuke en boeiende manier om teamwerk op te bouwen en tegelijkertijd te leren hoe u een succesvol bedrijf kunt starten en runnen. Het is ook een geweldig spel voor ongeduldige spelers, aangezien iedereen elke beurt speelt.

12. Stoom: van rails naar rijkdom

Wil je weten hoe het was om een ​​spoorwegmagnaat te zijn? Ontdek het door het populaire zakelijke bordspel Steam: Rails to Riches te spelen. In Steam krijgen spelers een initiële investering om een ​​track te bouwen. Daarna moeten ze hun spoorweg aanleggen, het bedrijf beheren en hun rijk uitbreiden. Terwijl ze plezier hebben met het spelen van dit unieke zakelijke bordspel, leren gezinnen en teams over geografie, zaken, scheepvaart en Europees transport.

13. Messing: Lancashire

Een economisch strategiespel, Brass: Lancashire, speelt zich af tijdens de industriële revolutie. Spelers moeten hun industrieën creëren, bouwen en beveiligen en vervolgens hun goederen met winst verkopen. Brass kan gespeeld worden door 3 of 4 spelers en is geschikt voor spelers van 14 jaar en ouder. Sommige fans van Brass vinden het echter zelfs leuk om solo te spelen terwijl ze hun zakelijke vaardigheden aanscherpen.

14. Betaaldag

Een ander klassiek bordspel met een kleurrijk en boeiend bord, Pay Day vermaakt kinderen en volwassenen sinds de introductie in 1975. Het doel is simpel: de winnaar is de speler die het meeste geld heeft na twee ronden rond het bord. Spelers kunnen geld verdienen en zelfs deals sluiten over onroerend goed naarmate ze verder komen, een salaris verdienen en rekeningen betalen.

Beste visitekaartjesspellen

Natuurlijk hebben veel van ‘s werelds meest populaire zakelijke bordspellen helemaal geen bord. Kaartspellen leren mensen al eeuwenlang vaardigheden in strategie, en sommige zijn zelfs speciaal ontworpen met zakelijke doelstellingen.

15. SideHustle

SideHustle is een geweldig kaartspel voor zowel kinderen als volwassenen, teams en gezinnen. Het is het perfecte bedrijfsstrategiespel voor diegenen die graag naar de televisieshow Shark Tank kijken of het populaire spel Apples to Apples spelen. SideHustle, een gezelschapsspel voor ondernemers, is een ideale teambuildingactiviteit waarbij spelers lachen en plezier hebben door hilarische ideeën voor elkaar te pitchen.

16. Silicon Valley-startups

Een ander hilarisch gezelschapsspel voor volwassenen, Silicon Valley Startups, daagt spelers uit om het meest belachelijke bedrijf te pitchen. Het visitekaartjesspel is een perfecte teambuildingactiviteit voor elke groep, aangezien spelers willekeurige kaarten trekken om hun bedrijfsconcepten op te bouwen. Hoe gek de combinatie ook is, spelers moeten dan hun pitching-vaardigheden met de groep opbouwen.

17. Zakelijk Walrus-feestspel

Partygames zoals Business Walrus zijn geweldige teambuildingactiviteiten en bronnen van plezier. Kaarten vormen een doel en spelers moeten klauteren om producten te bedenken die aan de eisen voldoen. Dit kaartspel – alleen voor volwassenen – laat spelers lachend over de grond rollen terwijl ze door de 500 lachwekkende en herspeelbare kaarten fietsen.

18. Gewoon zakelijk

Een kaartspel ontworpen voor 2-5 spelers, Just Business plaatst spelers in een door misdaad geteisterde stedelijke omgeving waar ze strijden om illegale bedrijven te controleren. Om te slagen, moeten spelers hun kaarten gebruiken om hun grasmat, hun voorraad en hun drop-off-locaties te beheersen. Wat brengt de volgende deal?

19. Verboden eiland

Als ze Forbidden Island spelen, sluiten ondernemers van alle niveaus zich aan bij een team van onverschrokken avonturiers op missies om heilige schatten te veroveren uit de ruïnes van dit gevaarlijke paradijs. Forbidden Island, uitgeroepen tot winnaar van Mensa Favorite Brainy Games 2010, leert spelers van 10 jaar en ouder beter strategisch denken, probleemoplossend vermogen en samenwerkingsvaardigheden.

20. Monopolie-deal

Ben je dol op het klassieke spel Monopoly, maar ben je op zoek naar een kaartspel voor je volgende teambuilder? Monopoly Deal daagt spelers uit om complete sets eigendommen te verzamelen en tegelijkertijd incassobureaus, gedwongen deals en dealbreakers te vermijden. Het kaartspel is een geweldige keuze voor diegenen die onroerend goed willen kopen en verkopen met Monopoly, maar een spel willen dat in minder dan een uur kan worden voltooid.

21. Chunky Monkey Business

Alleen omdat het op zaken is gericht, betekent dat niet dat een bedrijfsstrategie niet ook leuk en dom kan zijn. Chunky Money Business is een snel, invulbaar gezelschapsspel dat een geweldige teambuilding-oefening is. Spelers moeten in dit spel verstand hebben om raadsels op te lossen. Hoewel er maar één goed antwoord is, zijn er tal van hilarische verkeerde.

Wat is het beste zakelijke bordspel?

Wat is het beste zakelijke bordspel? Met zoveel geweldige games kan het moeilijk zijn om te kiezen. Monopoly is een van de meest populaire bordspellen ter wereld en wordt al meer dan een eeuw door miljoenen spelers gespeeld. Tijdens het spelen van Monopoly leren mensen over het kopen en verkopen van onroerend goed en de gevaren van zaken, terwijl ze hun financiële geletterdheid opbouwen en plezier hebben.

Wat is het beste zakelijke bordspel om geldbeheervaardigheden te leren?

Wat is het beste zakelijke bordspel om geldbeheervaardigheden te leren? Hoewel een verscheidenheid aan bedrijfsstrategiespellen het beheren van geld omvat, is Pay Day de beste game om geldbeheer te leren. Spelers moeten hun budget beheren, aangezien ze een salaris verdienen en rekeningen betalen, naast tal van andere financiële zakelijke transacties.

Kom in aanmerking voor kortingen, speciale aanbiedingen en meer met een Business Prime-account van Amazon. U kunt een GRATIS account aanmaken om vandaag nog aan de slag te gaan.

Afbeelding: Depositphotos


This post Beste zakelijke bordspellen voor ondernemers van alle leeftijden was original published at “https://smallbiztrends.com/2022/05/best-business-board-games.html”

Leave a Reply

Your email address will not be published.