Waar te koop noppenfolie

Als u iets koopt via onze links, kunnen we geld verdienen aan onze aangesloten partners. Leer meer.

Luchtkussenfolie is sinds de uitvinding in 1960 niet meer weg te denken uit de scheepvaart. Deze flexibele plastic zeilen bevatten kleine luchtzakjes om items op te vangen tijdens verzending en opslag. De verzegelde luchtbellen zorgen voor een flexibel maar duurzaam kussen dat een stevige barrière vormt tegen schokken. Dat biedt klanten een gemakkelijke manier om goederen te kopen en naar andere landen te verzenden of de goederen in lagen op te slaan om te voorkomen dat de goederen op de lange termijn beschadigen.

Het voordeel van noppenfolie ten opzichte van andere verpakkings- en dempingsmaterialen is het lichtgewicht (dus het voegt niet veel toe aan de verzendkosten) en bescherming voor delicate items tegen schokken, trillingen en schade. Bovendien helpt het de opbouw van statische elektriciteit te voorkomen die de elektronica zou kunnen beschadigen. Het helpt ook om kostbare spullen veilig op te bergen. Bovendien is noppenfolie een stuk netter dan het verpakken van pinda’s, hoewel het verpakken van pinda’s ook zo zijn voordelen heeft.

Als je op zoek bent naar noppenfolie om merchandise te verpakken of op te slaan, dan zal de onderstaande lijst je de beste noppenfolie laten zien die je nu op de markt kunt krijgen.

Waar te koop noppenfolie voor verzending

1. Luchtkussenfolie van het merk Duck

Duck Brand Bubble Wrap Originele beschermende verpakking

Topkeuze: Duck Brand’s enkele rol schoner noppenfolie wordt geleverd in een afmeting van 30 voet bij 12 inch. De noppenfolie heeft met lucht gevulde bubbels met een dikte van 3/16 “die ze helpen om schokken en schokken te weerstaan, waardoor breekbare items worden beschermd tegen beschadiging tijdens transport of opslag. De rol is om de 12 inch geperforeerd voor eenvoudiger gebruik en weegt 7,25 ounces. Met zijn geperforeerde functie kunt u uw artikelen snel verzenden met noppenfolie, omdat het een unieke, gemakkelijk te scheuren kwaliteit biedt en tegelijkertijd de verpakking beschermt. Met deze functie kan Duck Brand noppenfolie worden gebruikt voor verzendsystemen voor een betere bescherming.

Duck Brand Bubble Wrap Originele beschermende verpakking

Koop op Amazon

2. Uboxen UBoxes Small Bubble Cushioning Wrap

Runner Up: de noppenfolie van Uboxes is geperforeerd op 175 voet bij 24 inch voor eenvoudige aanpassing van de maat. Het is gemaakt van helder, sterk polyethyleen en heeft een beldikte van 3/16 inch om je voldoende demping te geven om kwetsbare goederen te beschermen.

uBoxes Bubble Roll 24″ Breed x 175′ ft Small Bubbles

Koop op Amazon

3. AmazonBasics geperforeerde bubbeldempende omslag

Amazon Basics Geperforeerde Bubble Cushioning Wrap

Beste waarde: AmazonBasics kan worden gebruikt voor het omwikkelen van meubelranden om krassen tijdens het verplaatsen en verzenden te voorkomen en om goederen tijdens het transport te beschermen, inclusief elektronica en kleine apparaten. De heldere polyethyleen noppenfolie wordt geleverd in verschillende benodigdheden. 175 voet bij 12-inch. Het weegt 1,2 pond, is om de 12 inch geperforeerd en wordt geleverd met een beperkte garantie van één jaar.

Amazon Basics Geperforeerde Bubble Cushioning Wrap

Koop op Amazon

4. USPACKSHOP Geperforeerde demping Bubble Wrap

upkg Merk 3/16

De dempende noppenfolie van USPACKSHOP wordt geleverd in een verpakking van 700 voet lang x 12 inch breed. De rol is om de 12 inch geperforeerd, zodat je hem kunt aanpassen aan je items. Gebruikers hebben de mogelijkheid om deze doorzichtige noppenfolie in rond, ovaal of vierkant te bestellen, en het geeft je een 3/16? luchtdichte noppenfolie. Met een gewicht van slechts een pond, wordt het apparaat geleverd in de afmetingen 17 x 9 x 11 inch.

upkg Merk 3/16″ 700 ft x 12″Small Bubble Cushioning Wrap

Koop op Amazon

5. Fuxury Bubble Cushioning Wrap Roll

Fuxury Bubble Demping Wrap Roll Luchtbel Roll 2 Rollen 72 Voeten Totaal

Zie ook: Klachten van klanten omzetten in zakelijke voordelen

Fury’s 3/16? luchtdicht wordt geleverd met twee geperforeerde rollen om de 30 cm. Elke rol wordt geleverd in 36 voet x 12? maatvoering en 20 breekbare stickers voor verpakking. Deze noppenfolie weegt 10,4 pond en is gemaakt van een nylon barrière met een lage dichtheid om bescherming en flexibiliteit te bieden, waardoor het gemakkelijk is om items van elke vorm in te pakken.

Fuxury Bubble kussen Wrap Roll

Koop op Amazon

6. Offitecture 2-pack blauwe bubbeldempende wikkelrollen

2-pack blauwe bubbeldempende wikkelrollen

Offitecture zorgt voor demping door uw producten te wiegen en schokken, trillingen, krassen en deuken te absorberen. Deze blauwe noppenfolie heeft een afmeting van 72 voet x 12 inch. Deze bubbeldempende wikkelrol is om de 12″ geperforeerd en heeft de mogelijkheid om één doorlopend stuk te gebruiken voor omvangrijke artikelen. Het wordt geleverd met een nylon barrière-afdichtingstechnologie die ervoor zorgt dat de 3/16 “bubbellucht langer meegaat.

Element Lux LED Open Bord

Koop op Amazon

7. enKo Dempende noppenfolie

enKo (2 stuks) 12 inch x 72 voet bubbeldempende wikkelrol

enKo biedt een twee-pack bubbelkussenfolie, die samen 72 bij 12 inch meet om schokken te absorberen en kwetsbare items te ondersteunen. Het apparaat is om de 30 cm geperforeerd en wordt geleverd met gratis 20 breekbare stickerlabels, die handig kunnen zijn bij het verzenden van delicate items. Met een gewicht van 11,2 gram wordt elk rolvel geleverd met een 3/16? luchtdichte bubbel die kan worden gebruikt voor borden, schalen, porselein en kopjes.

enKo (2 stuks) 12 inch x 72 voet bubbeldempende wikkelrol

Koop op Amazon

8. Mr. Pen – Bubbelkussenzakjes

Mr. Pen - Bubbelkussenzakjes

Geen kapotte of beschadigde producten meer veroorzaakt door een verkeerde verpakking. Bubble Cushion Wrap Pouches beschermen uw waardevolle spullen vanaf het moment dat ze worden verzonden wanneer ze op hun bestemming aankomen. Deze bubbelzakjes zijn geweldig omdat ze een uitstekende bescherming bieden voor uw producten tegen een lage prijs. Bovendien kunt u een grote hoeveelheid artikelen in een kleine ruimte verpakken. De onderkant is naadloos en de zijnaden zijn bestand tegen splijten onder zware druk of scherpe voorwerpen tijdens verzending of behandeling.

Mr. Pen – Bubbelkussenzakjes

Koop op Amazon

9. Scotch Big Bubble kussenomslag

Scotch Big Bubble kussenomslag

Scotch Big Bubble Cushion Wrap is een lichtgewicht noppenfolie die ideaal is voor het opvullen van lege ruimtes en de bescherming van zwaardere voorwerpen. Gemaakt met 1/2 “bubbels, de noppenfolie biedt uitstekende kussenbescherming. Het is perfect voor verzending, verzending en opslag. De dempende bubbels van deze noppenfolie zijn gemaakt van een all-weather materiaal dat de verpakking stevigheid geeft. De 12 “geperforeerde vellen kunnen gemakkelijk zonder schaar worden afgescheurd, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is in een verzenddoos of envelop van elk formaat. Deze noppenfolie kan ook worden gebruikt voor het beschermen van delicate items.

Scotch Big Bubble kussenomslag

Koop op Amazon

10. Amerikaanse Bubble Boy kleine bubbel

Amerikaanse Bubbel Jongen Kleine Bubbel

American Bubble Boy Small Bubble is een vel noppenfolie van topkwaliteit dat is ontworpen om aan uw verpakkingsbehoeften te voldoen. Het laken is om de 12 “geperforeerd met een cross-cut easy tear-perforatie voor het gemakkelijk afscheuren van kleine luchtbellen en de barrière-bubbeltechnologie is gemaakt van een nylonmix die zorgt voor minimaal luchtverlies en maximale demping. Het wordt geleverd met een aantrekkelijk ontwerp en is verkrijgbaar in een levendige rode kleur die ervoor zorgt dat uw verzenddozen opvallen.

Amerikaanse Bubbel Jongen Kleine Bubbel

Koop op Amazon

11. Fuxury Bubble-zakjes 7,5 × 7,5 inch

Fuxury Bubble Demping Wrap Roll Luchtbel Roll 2 Rollen 72 Voeten Totaal

Fuxury Pouches 7,5×7,5 Inch zijn ontworpen om u optimale bescherming te bieden voor uw zendingen. Deze zakjes zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame plastic films gecombineerd met een goede kwaliteit noppenfolie om schade aan het oppervlak van uw producten tijdens het transport te voorkomen, en dubbele ritsen voor eenvoudig openen en sluiten. Bovendien worden deze zakjes geleverd met antistatische bescherming die ervoor zorgt dat uw producten tijdens het transport niet beschadigd raken door statische elektriciteit veroorzaakt door wrijving van andere materialen.

Fuxury Bubbelzakjes 7,5×7,5 Inch

Koop op Amazon

12. JDGOU Bubble kussenomslag voor verpakking 12 “x72”

JDGOU Bubble kussenomslag voor verpakking

JDGOU Bubble Cushion Wrap for Moving Storage is een ideaal verpakkingsmateriaal voor elke bewegende situatie. Gebruik de noppenfolie om uw waardevolle spullen tijdens het transport te beschermen. Elke rol wordt geleverd met 6″x100′ (36″x100′), wat betekent dat je genoeg hebt om te beginnen of je zet te beëindigen. Deze noppenfolie is gemaakt van duurzaam, lekbestendig materiaal en gaat lang mee en kan keer op keer worden hergebruikt. Of je nu naar een nieuw huis verhuist of gewoon extra bescherming nodig hebt tijdens het opbergen van items, dit pakket maakt het gemakkelijk om je spullen veilig te bewaren tijdens het transport.

JDGOU Bubble kussenomslag voor verpakking

Koop op Amazon

Waar moet je op letten als je noppenfolie koopt?

Hoewel er enkele marginale verschillen lijken te zijn tussen noppenfolie op de markt, hebben ze variaties. Antistatische noppenfolie wordt bijvoorbeeld gebruikt voor elektronica en artikelen die door statische elektriciteit beschadigd kunnen raken. Samenhangende noppenfolie plakt op zijn beurt aan zichzelf, waardoor er geen tape nodig is. Hoewel zelfklevende luchtbellen aan uw product blijven kleven, is een stevige verpakking handig voor extreme verzendingsomstandigheden. Naast het type noppenfolie, zijn er nog enkele tips om te overwegen bij het kopen ervan. Waaronder:

Geperforeerd of niet-geperforeerd

U heeft de keuze tussen geperforeerde en ongeperforeerde noppenfolie. Geperforeerde rollen hebben voorgesneden lijnen over de breedte van de rol, meestal om de 30 cm. Dit helpt gebruikers de hoeveelheid bellenkussen die ze nodig hebben af ​​te scheuren, zonder dat ze een schaar of snijder nodig hebben.

Noppenfolie kosten

Noppenfolie is verkrijgbaar in prijzen van slechts $ 8 tot maar liefst $ 151 wanneer u op zoek bent naar de noppenfolie die bij uw behoeften past. De vuistregel is om er een te kiezen die de bank niet kapot maakt, maar voldoet aan uw verpakkingsbehoeften. Sommige noppenfolies bevatten gewatteerde enveloppen met noppenfolie of antistatische opbergzakjes voor elektronische apparaten. Soms kunnen er verzendkosten voor noppenfolie worden toegevoegd bij het bestellen bij Amazon en dit verschilt ook afhankelijk van het type noppenfolie, waar je koopt of de hoeveelheid noppenfolie die je koopt. De geschatte kosten kunnen variëren van 8 dollar tot 15 dollar.

Rollengte:

De lengte wordt bepaald door hoeveel bubbelkussen je nodig hebt voor je verpakkingsproject. Sommige bellenrollen kunnen kort zijn, terwijl andere lang kunnen zijn voor grote projecten.

Breedte

Hoewel de standaardbreedte 12 “is voor het verpakken van goederen, zijn er ook opties in 24 en 48 inch voor diegenen die grote artikelen willen inpakken.

Luchtkussengroottes: Luchtkussenfolies worden geleverd met verschillende bellengroottes die variëren van 1/8″ tot 3/16″. Kleinere bubbels helpen om items te beschermen tegen krassen en krassen, terwijl grotere bubbels effectiever zijn om schade door stoten te voorkomen.

Voordelen van noppenfolieverpakkingen

De voordelen van noppenfolie zijn talrijk. De ingesloten lucht is ontworpen om uw goederen te ondersteunen en u de gemoedsrust te geven die u nodig hebt bij het verzenden of verplaatsen van items die mogelijk kwetsbaar zijn. Als de noppenfolie op zijn plaats zit, weet je dat ze worden beschermd en dat het risico op breuk aanzienlijk wordt verminderd. Andere voordelen zijn onder meer:

Extra bescherming: Koop noppenfolie om extra bescherming te bieden. Zoals het beschermen tegen krassen of breken voor extreem kwetsbaar materiaal. Het verpakken van pinda’s kan worden gebruikt om een ​​kwetsbaar materiaal te verpakken voordat het wordt verzonden om te voorkomen dat het breekt. Een goed voorbeeld van een pindaverpakkingsproduct is StarBoxes Packing Peanuts Pink Anti Static Herbruikbaar: je hoeft het niet weg te gooien als je klaar bent met je noppenfolie. Luchtkussenfolie kan keer op keer worden hergebruikt, tenzij het aanzienlijk is beschadigd. Zolang de bubbels intact zijn, kun je de verpakking herhaaldelijk hergebruiken om je artikelen te beschermen. Het is licht van gewicht: noppenfolie is een van de lichtste verpakkingsmaterialen op de markt. De lagen van licht plastic verzwelgen lucht, waardoor het een ultralicht verpakkingsmateriaal is dat de verzendkosten kan helpen compenseren door een lager gewicht voor verzending bij te dragen. Meerdere toepassingen: Luchtkussenfolie is geweldig voor het verpakken, verzenden en opslaan van goederen. Het kan ook worden gebruikt als isolatie om warmte vast te houden. De isolerende eigenschappen zijn gebruikt in kassen en kunnen ook helpen de vorm van schoenen en handtassen te behouden.

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie noppenfolie verzenden?

Noppenfolie wordt voornamelijk gebruikt voor noppenfolieverpakkingen. Dat wil zeggen, ze worden gebruikt voor het verpakken van kleine artikelen die klaar zijn voor verzending. Alleen zo is het verzenden van noppenfolie mogelijk.

Hoeveel kost een grote rol noppenfolie?

De kosten van een grote rol noppenfolie verschillen per merk; de gemiddelde kosten van een grote noppenfolie zouden echter ongeveer $ 14 tot $ 20 moeten kosten.

Hoeveel noppenfolie heb je nodig?

Niet iedereen heeft een hele rol noppenfolie en wanneer je één noppenfolie het meest nodig hebt, is die er niet altijd. Als je maar één artikel hoeft in te pakken, raden we je aan een kleinere rol of een paar kleinere te nemen. Zo kun je wat noppenfolie in kleine doosjes bewaren, handig voor het inpakken van kleine spiegels of andere breekbare spullen.

Misschien vind je het ook leuk:

Afbeelding: amazone


This post Waar te koop noppenfolie was original published at “https://smallbiztrends.com/2022/03/where-to-buy-bubble-wrap.html”

Leave a Reply

Your email address will not be published.